Να στείλετε μήνυμα

Αντικαταστήστε την αντικατάσταση συνελεύσεων ρουλεμάν πλημνών, συνέλευση ρουλεμάν πλημνών αξόνων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: MHC AP
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: 43502-26110
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ουδέτερη συσκευασία ή ως απαίτηση
Χρόνος παράδοσης: 1- οι ημέρες εργασίας, εξαρτώνται κυρίως από την ποσότητα
Όροι πληρωμής: T/T Western Union Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 2000PCS/month
ΚΑΕ Όχι.: 43502-26110 Όνομα μερών: Διανομέας τροχού
Αυτοκινήτου Μάρκα: TOYOTA Hiace Πρότυπο αυτοκινήτων: KDH202 TRH2 **
Θέση: Front έτος: 2004-2013
Υψηλό φως:

Ρουλεμάν πλημνών ροδών

,

αυτόματα ρουλεμάν πλημνών

Αντικαταστήστε την αντικατάσταση συνελεύσεων ρουλεμάν πλημνών, συνέλευση ρουλεμάν πλημνών αξόνων

Προδιαγραφές:

Όνομα μερών: Πλήμνη ροδών

Αριθμός μερών: 43502-26110

Πρότυπο αυτοκινήτων: Toyota Hiace KDH202 TRH2 **

Υλικό: Μέταλλο

Μέγεθος: Πρότυπα cOem

Όρος: Νέος

Συσκευασία: Πολυ τσάντα μέσα, κιβώτιο εξωτερικό

Δείγμα: Διαθέσιμος

Εγγύηση: 6 μήνες

Εφαρμόσιμο πρότυπο αυτοκινήτων:

Αγορά Σειρά ημερομηνίας Πρότυπο Πλαίσια/επιλογές Βρήκε στο διάγραμμα
Ιαπωνία 08/2004-11/2013 TOYOTA HIACE, REGIUSACE KDH2 **, TRH2 ** 43-03: ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΠΛΗΜΝΗ ΑΞΟΝΩΝ
Ιαπωνία 12/2013 TOYOTA HIACE, REGIUSACE KDH2 **, TRH2 ** 43-03: ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΠΛΗΜΝΗ ΑΞΟΝΩΝ
Γενικός, Βόρεια Αμερική 01/2005-01/2014 TOYOTA HIACE KDH2 **, LH2 **, TRH2 ** 43-03: ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΠΛΗΜΝΗ ΑΞΟΝΩΝ
Γενικό 12/2013 TOYOTA HIACE KDH2 **, LH2 **, TRH2 ** 43-03: ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΠΛΗΜΝΗ ΑΞΟΝΩΝ

Αυτό που είναι ένα ρουλεμάν πλημνών ροδών:

Ένα ρουλεμάν ροδών είναι ένα σύνολο σφαιρών χάλυβα που διατηρούνται τη συνοχή από ένα δαχτυλίδι μετάλλων αποκαλούμενο φυλή. Βοηθούν τις ρόδες να περιστρέψουν γρήγορα με όσο το δυνατόν περισσότερη τριβή. Χρησιμοποιούνται σε όλα τα είδη οχημάτων, από τα ποδήλατα στα αεροσκάφη και τα αυτοκίνητα. Σε ένα αυτοκίνητο, ένα ρουλεμάν ροδών οδηγά σε έναν άξονα αξόνων μετάλλων και εγκαθιστά στενά μέσα στην πλήμνη, η οποία είναι ένα κοίλο χοντρό κομμάτι του μετάλλου στο κέντρο της ρόδας. Η πλήμνη κρατά τα lug μπουλόνια που χρησιμοποιείτε για να αμπαρώσετε τη ρόδα επάνω στη ρόδα. Το ρουλεμάν ροδών πιέζεται στην πλήμνη από την πλάτη.

Φέρουσα λειτουργία πλημνών ροδών:

τα ρουλεμάν τακουνιών εκτελούν δύο πολύ σημαντικές εργασίες στην αναστολή ενός οχήματος. Το ρουλεμάν ροδών επιτρέπει στις ρόδες για να περιστραφεί με την ελάχιστη λειτουργία, και υποστηρίζουν επίσης το βάρος του οχήματος.

Για να είναι σε θέση να κάνουν και τις δύο εργασίες, τα ρουλεμάν πρέπει να είναι κοντά στον τέλειο όρο. Οι σφραγίδες πρέπει επίσης να είναι διαρροή ελεύθερη να κρατήσει το λιπαντικό μέσα στα ρουλεμάν και τους μολυσματικούς παράγοντες έξω.

Περίπου ρουλεμάν ροδών:

Τα ρουλεμάν ροδών λειτουργούν παρόμοια με τα χαρακτηριστικά ρουλεμάν που βρίσκονται στις ευθύγραμμους ρόδες ή τους ηλεκτρικούς κινητήρες σαλαχιών. Οι ρόδες περιστρέφουν ομαλά και ήσυχα. Χωρίς ρουλεμάν ροδών, η ρόδα των οχημάτων μας θα φορέσει αμέσως από την τριβή, αφήνοντας μας αδέκαρους λόγω της σταθερής αντικατάστασης.
Όσον αφορά σε 4 κυλιεισμένα οχήματα, κάθε ένα έχει ένα ζευγάρι των μπροστινών ρουλεμάν ροδών και ένα ζευγάρι των οπίσθιων ρουλεμάν ροδών. Εκτελούν δύο κύριες εργασίες, δηλαδή: άδεια των ροδών με την ελάχιστη τριβή και ενισχυτικός το βάρος των οχημάτων. Τα ρουλεμάν ροδών πρέπει να είναι στη tip-top μορφή για να εκτελέσουν τέτοιους στόχους. Οι σφραγίδες πρέπει να είναι leak-free, επίσης. Αυτό θα προστάτευε τα λιπαντικά μέσα από τους επιβλαβείς μολυσματικούς παράγοντες έξω από το.
Τα μπροστινά ρουλεμάν ροδών και τα οπίσθια ρουλεμάν ροδών θα μπορούσαν να κρατήσουν ψηλά σε 850 λίβρες ανάλογα με τη από το μπροστινό στο πίσω τμήμα διανομή βάρους ενός αυτοκινήτου. Σε έναν 6 τόνο SUV, κάθε ρουλεμάν μπορεί να φέρει περίπου 1.500 λίβρες. Εάν ρυθμίζεται λανθασμένα, ένα ρουλεμάν ροδών μπορεί να φθείρει νωρίς. Το σφραγισμένο λίπος, που είναι το πιό τρωτό μέρος του ρουλεμάν, θα αρχίσει να διαρρέει. Ο ρύπος εισάγει τη φέρουσα κοιλότητα, καταστρεπτικός το ρουλεμάν ροδών.
Ένας άλλος παράγοντας στη φέρουσα ζημία ροδών είναι νερό. Αυτό προκαλεί την οξύδωση του ρουλεμάν και μολύνει το λίπος στη φέρουσα κοιλότητα. Μερικές φέρουσες σφραγίδες δεν χτίζονται για να κρατήσουν το νερό από αυτά τα ρουλεμάν. Τα οχήματα, ο ειδικότερα από-roaders (με τις ρόδες που βυθίζονται συχνά στη λάσπη ή το πλήμνη-βαθύ νερό κατά τη διάρκεια των πλημμυρών), πρέπει να καθαρίσουν τα ρουλεμάν τους λεπτομερώς. Κατά αυτόν τον τρόπο, θα υπάρξει μεγαλύτερο διάστημα προτού να αντικατασταθούν τα ρουλεμάν ροδών.

Περίπου εμείς:

Η επιχείρησή μας ειδικευμένη στα αυτόματα ανταλλακτικά από το 2002, παρέχει όλα τα είδη μερών αυτοκινήτου την πλούσια εμπειρία, αποδεδειγμένη τεχνική. Ειδικά για τα μέρη πλαισίων: υποστήριγμα μηχανών, βραχίονας ελέγχου, μαξιλάρια φρένων, δίσκος φρένων, παχυμετρικός διαβήτης φρένων, ρουλεμάν, ρουλεμάν πλημνών, ράφι οδήγησης, tir τέλος ράβδων, τέλος ραφιών, ένωση σφαιρών, και ηλεκτρικά μέρη: αισθητήρας, άνοιξη ρολογιών, διακόπτης παραθύρων, βούλωμα σπινθήρων, σπείρα ανάφλεξης, εγχυτήρας, αντλία καυσίμων, και μέρος των ανταλλακτικών της HONDA για τη συμφωνία, πολιτικό, Crv, τακτοποίηση, πόλη, οδύσσεια. Ελπίζουμε πραγματικά ότι μπορούμε να κάνουμε μια για πάντα σχέση και μια φιλία επιχειρησιακής συνεργασίας.

FAQ:

Q1: Ποια είναι η θέση της επιχείρησής σας;
Α: η επιχείρησή μας βρίσκεται σε Guangzhou, Κίνα

Q2: Εξετάζετε όλα τα αγαθά σας πριν από την παράδοση;
Α: Ναι, έχουμε τη δοκιμή 100% πριν από την παράδοση

Q3: Ποια είναι η διαδικασία καταβολής σας;
Α: T/T 30% ως κατάθεση, και 70% πριν από την παράδοση. Θα σας παρουσιάσουμε τις φωτογραφίες των προϊόντων και των συσκευασιών
προτού να πληρώσετε την ισορροπία.

Q4: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής σας;
Α: Δεχόμαστε T/T, Western Union, , Paypal, και ούτω καθεξής.

Q5: Πότε στέλνετε τα στοιχεία;
Α: Κανονικά, εάν έχει αρκετό απόθεμα, θα μπορούσε να στείλει σε 1-2 ημέρες. Διαφορετικά εξαρτηθείτε από την ποσότητά σας.

Μας ελάτε σε επαφή με:

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να έρθει σε επαφή με με μας. Θα ήμαστε πολύ ευτυχείς να σας βοηθήσουμε. Θα επιστρέψουμε σε σας μέσα σε 24 ώρες ή θα επιστρέψουμε σε σας αμέσως.

Στοιχεία επικοινωνίας
Miss. Jane

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615002030283

WhatsApp : +8613710433770