Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Lily

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613710433770

WhatsApp : +8613710433770

MHC Linkway Auto Parts Limited

Co. μερών αυτοκινήτου MHC Linkway, ΕΠΕ

 

Επαγγελματικός και εξειδικευμένος στα μέρη αυτοκινήτου.

Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με

Whatsapp/Wechat: +8615002030283

 

  • MHC Linkway Auto Parts Limited
  • MHC Linkway Auto Parts Limited
  • MHC Linkway Auto Parts Limited
  • MHC Linkway Auto Parts Limited
  • MHC Linkway Auto Parts Limited
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες AP MHC Αριθμός Υπαλλήλων 100~150
Ετήσιες πωλήσεις 5 million-6 million Ιδρύθηκε Έτος 2002
Εξαγωγή pc 90% - 100%
Εισαγωγή

Τα μέρη αυτοκινήτου ΕΠΕ MHC Linkway είναι μια μεγάλη επιχείρηση ειδικευμένη στην ανάπτυξη, την παραγωγή, την πώληση και τις υπηρεσίες μεταπωλήσεων των αυτοκινητικών μερών και accessoriies, όπως η άνοιξη ρολογιών αερόσακων, του αισθητήρα οξυγόνου, διακόπτης παραθύρων δύναμης, σπείρα ανάφλεξης, καθαρότερα φίλτρα, μαξιλάρια φρένων, βούλωμα σπινθήρων, σκέλος ελέγχου, δακτύλιος, ρουλεμάν ροδών, εξάρτηση συγχρονισμού, και ούτω καθεξής. Τα προϊόντα μας είναι κυρίως κατάλληλα για τα επιβατικά αυτοκίνητα, όπως τη TOYOTA, HONDA, NISSAN, MITSUBISHI, HYUNDAI, KIA, BMW, BENZ, AUDI, LAND ROVER.

 

Κίνα MHC Linkway Auto Parts Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Οι από πρώτο χέρι πηγές, η άμεση τιμή πωλήσεων, οι τέλεια διοικητικές μέριμνες και το σύστημα διανομής παρέχουν στην άριστη υπηρεσία στους αυτοκινητικούς χρήστες και τους πράκτορες τα ανταλλακτικά. Τα ευρέως βλέπω? πρότυπα της μεταφοράς είναι ράγα, δρόμος, θαλάσσια και εναέρια μεταφορά στην εταιρία μας. Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την ειδική διαταγή για τα μέλλοντα μαζικών εμπορευματοκιβωτίων, και προσφέρει την υπηρεσία εξπρές ταχυδρομείου. Υψηλός - οι ποιοτικές επαγγελματικές υπηρεσίες οφείλουν στην πλήρη σειρά προϊόντων, ποικιλία προϊόντων, μεγάλος κατάλογος, υγιές δίκτυο πωλήσεων.

 

Η πρώτης τάξεως ποιότητα των προϊόντων της επιχείρησης και η αφιερωμένη τοποθέτηση υπηρεσιών έχουν κερδίσει την αναγνώριση στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Έτσι τα προϊόντα μας όχι μόνο απολαμβάνουν τη μεγάλη δημοτικότητα στην εγχώρια αγορά, αλλά εξάγουν στη Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Νοτιοανατολική Ασία περισσότερες από 40 χώρες και περιοχές.

 

Κίνα MHC Linkway Auto Parts Limited Εταιρικό Προφίλ 1


Τα έτη προσεκτικής αναπτυξιακής διαδικασίας δημιουργούν μια εξερεύνηση, τολμηρό sprit. Είναι τέτοιο πνεύμα που μας ενθαρρύνει για να συμμετέχει στην έρευνα, την ανάπτυξη και τη συνεχή καινοτομία. Με το πέρασμα του χρόνου, τα προϊόντα μας γίνονται ο avant-αγγελιαφόρος. Έτσι επιτρέπει ότι οι πελάτες αισθάνονται στο εσωτερικό και στο εξωτερικό ασφαλείς και ανακουφισμένοι να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα μας. Καταστήστε το οδηγώντας ταξίδι πιό ευχάριστο και ευχάριστο.

 

 

Κίνα MHC Linkway Auto Parts Limited Εταιρικό Προφίλ 2

 

Πολιτική επιχείρησης: Ποιότητα-προσανατολισμένος στο, για να είναι καλύτερος και ισχυρότερος, βιώσιμη ανάπτυξη. Ο στόχος μας: δεσμευμένος στη δημιουργία της αξίας και την επιδίωξη του λογικού οφέλους για την κοινωνία, τους πελάτες, το προσωπικό, τονποιότητα συνεταιριστικούς συνεργάτη και την επιχείρηση η ίδια. Αναμένουμε ειλικρινά να συνεργαστούμε με τους κατασκευαστές μερών αυτοκινήτου, τα γκαράζ και τον αυτόματο λόρδο σε όλο τον κόσμο για το καλύτερο μέλλον.
 

Οι ευπρόσδεκτοι πελάτες από το σπίτι και στο εξωτερικό στην επιχείρησή μας για μια επίσκεψη και αναπτύσσονται με μας από κοινού.

 

Ιστορία

Τα μέρη αυτοκινήτου ΕΠΕ MHC Linkway που ιδρύονται το 2002, είναι ενεργητική επιχείρηση αποφάσισαν να πωλήσουν τα μεγάλα μέρη ποιοτικών αυτοκινήτων. Από την έναρξη του AP MHC, η εμπειρία και τα επιτεύγματά μας έχουν αυξηθεί ουσιαστικά κάθε χρόνο, το οποίο επιτρέπει στην υπηρεσία μας για να διαχειριστεί την όλο και περισσότερο περίπλοκη και απαιτητική πελατεία. Παρέχουμε lofs των μερών αυτοκινήτου την πλούσια εμπειρία, αποδεδειγμένη τεχνική. Ειδικά για τα μέρη πλαισίων: υποστήριγμα μηχανών, βραχίονας ελέγχου, μαξιλάρια φρένων, δίσκος φρένων, παχυμετρικός διαβήτης φρένων, ρουλεμάν, ρουλεμάν πλημνών, ράφι οδήγησης, tir τέλος ράβδων, τέλος ραφιών, ένωση σφαιρών κ.λπ. και ηλεκτρικά μέρη: αισθητήρας, άνοιξη ρολογιών, διακόπτης παραθύρων, βούλωμα σπινθήρων, σπείρα ανάφλεξης, εγχυτήρας, αντλία καυσίμων κ.λπ. και μέρη των ανταλλακτικών της HONDA για τη συμφωνία, πολιτικά, Crv, τακτοποίηση, πόλη, οδύσσεια.


Το 2000 εργαστήκαμε στο κέντρο της αγοράς μερών αυτοκινήτου σε Guang Zhour, πήραμε περισσότερη εμπειρία των μερών αυτοκινήτου.


Το 2007 η επιχείρησή μας που μετονομάζεται τυπικά ως MHC Linkway Trading Company.


Το 2008 συνεργαζόμαστε με πολύ εργοστάσιο σχεδιάζουμε μαζί, να αναπτυχθούμε, κατασκευαστικός για πολλά προϊόντα.

 

 

Κίνα MHC Linkway Auto Parts Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Η υπηρεσία μας:

 

1. Υψηλός - ποιότητα και σταθερότητα: Τα όλα προϊόντα μας κατασκευάζονται κάτω από τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, τέλειο σύστημα επιθεώρησης και η δοκιμή 100%, που εξασφαλίζει τα προϊόντα μας έχει τη υψηλή επίδοση.

 

2. Η μικρή διαταγή υποστήριξης και η διαταγή μιγμάτων, παρέχουν όλα τα είδη μερών αυτοκινήτου το πλούσιο experence, αποδεδειγμένη τεχνική.

 

3. Καλή εξυπηρέτηση πελατών: Η γρήγορη απάντηση για σας μέσα σε 12 ώρες, προσφέρει την επαγγελματική υπηρεσία στη λογιστική παράδοση για να βοηθήσει τους πελάτες να πάρουν περισσότερο κέρδος.

 

4. Γρήγορη παράδοση: Μπορούμε να τακτοποιήσουμε ότι η αποστολή μέσα σε 2 έως 3 ημέρες για τα προϊόντα αποθεμάτων μετά από λαμβάνει την πληρωμή. Όσον αφορά το απόθεμα προϊόντων έξω - -, θα σας ενημερώσουμε κατά τον τοποθέτηση της διαταγής.


5. Υπηρεσία μεταπώλησης: μετά από να στείλουμε, θα ακολουθήσουμε τα προϊόντα για σας μιά φορά κάθε δύο ημέρες, έως ότου παίρνετε τα προϊόντα. Όταν πήρατε τα αγαθά, τα εξετάστε, και με δώστε ανατροφοδοτεί. Εάν να έχοντας οποιεσδήποτε ερωτήσεις για το πρόβλημα, επαφή με μας, θα προσφέρουμε λύνουμε τον τρόπο για σας.

 

6. Όροι πληρωμής: Δεχόμαστε T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal, και ούτω καθεξής.

 

7. Όροι ναυτιλίας: Τα αγαθά θα είναι σκάφος από σαφή (DHL TNT UPS ARAMEX EMS…), αεροπορικώς, θαλασσίως, ή ως απαίτηση του πελάτη.

 

Η ομάδα μας

Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα με την καινοτομία και τη συνεργασία.
Ο κανόνας των υποσχέσεών μας: για να εξασφαλίσει πλήρης το στόχο, όχι δικαιολογίες.
Η ικανοποίηση είναι η αιώνια αναζήτησή μας.
Αποστολή: να γίνει οι παγκόσμιοι επιδρύτεροι προμηθευτές βάσισε του κόσμου.
Εργαζόμαστε με το πάθος και την ενέργεια έτσι ώστε μπορούμε να έχουμε τη μέγιστη συμβολή μας στην ανάπτυξη AP MHC.

 

Το τμήμα μας περιλαμβάνει:

 

1. Γραφείο γενικών διευθυντών

 

2. Τμήμα χρηματοδότησης

 

3. Οι πωλήσεις και αναπτύσσουν το τμήμα

 

4. Τμήμα αγορών και έρευνας

 

5. Αποθήκη εμπορευμάτων και τμήμα διοικητικών μεριμνών

 

6. Τμήμα ΤΠ.