Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Lily

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613710433770

WhatsApp : +8613710433770

Γραμμή Παραγωγής
  • παραγωγή εργοστασίων
  • παραγωγή εργοστασίων
  • παραγωγή εργοστασίων

Έχουμε την πλήρη διαδικασία παραγωγής, επιστημονική δοκιμή για να εξασφαλίσουμε ποιότητα των προϊόντων, εισαγόμενη εργοστάσιο προηγμένη τεχνολογία, χρησιμοποιώντας την αυτόματη γραμμή συνελεύσεων και την προηγμένη συσκευασία που προστατεύουν τον εξοπλισμό για να εξασφαλίσουμε ότι τα ελαττωματικά ή κάτω του μετρίου προϊόντα δεν θα παραδοθούν στους πελάτες μας. κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών.

Τελειωμένη - τα προϊόντα έχουν περάσει τη δοκιμή απόδοσης, brust δοκιμή, δοκιμή αντοχής, δοκιμή διαρροής και δοκιμή γήρανσης.
Δοκιμή απόδοσης, δοκιμή Brust, δοκιμή αντοχής, δοκιμή διαρροής.

Έτσι, τα προϊόντα στην επιχείρησή μας είναι εγγυημένα της ποιότητάς τους.

OEM / ODM

Έχουμε τα εργοστάσια να εστιάσουν στην παραγωγή και την έρευνα μερών.
Τα χαρακτηρισμένα προϊόντα μας παρέχουν στο τυποποιημένη σχέδιο OE και τη λύση το ακριβές δομικό σχέδιο των μηχανικών, την υλικές επιλογή και τη δοκιμή προϊόντων.
Ανυπομονούμε συχνά να συνεργαστούμε με τους πελάτες σε όλο τον κόσμο, για να παρέχουμε μαζί τα καλύτερα προϊόντα για την παγκόσμια αγορά, κατά συνέπεια καλωσορίζουμε το ODM cOem και ικανός για να παρέχουμε αυτές τις υπηρεσίες.

Ε & Α

Όσον αφορά στα προϊόντα, εστιάζουμε πάντα στην ποιότητά της. Όλα τα προϊόντα πρέπει να ξαναεπιθεωρηθούν και να ξαναπακεταθούν στις αποθήκες εμπορευμάτων μας. Η ομάδα Ε&Α μας αναμιγνύεται το επαγγελματικό και πεπειραμένο προσωπικό 5-10, που εστιάζει στην έρευνα και την ανάπτυξη. Επίσης έτοιμος να απαντήσει και να λύσει στην ερώτηση από τους πελάτες και την εργασία με τις πωλήσεις για να παρέχει την καλύτερη υπηρεσία πελατών.