Να στείλετε μήνυμα

89467-28010 αυτόματος αισθητήρας οξυγόνου/αισθητήρας εξάτμισης λάμδα υψηλής θερμοκρασίας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ιαπωνία
Μάρκα: MHC AP
Αριθμό μοντέλου: 89467-28010
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ουδέτερη συσκευασία ή ως απαίτηση
Χρόνος παράδοσης: 3- οι ημέρες εργασίας, εξαρτώνται κυρίως από την ποσότητα
Όροι πληρωμής: T/T Western Union Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 1000pcs ανά μήνα
μέρος αριθμού: 89467-28010 Όνομα μερών: Αισθητήρας οξυγόνου
Πρότυπο αυτοκινήτων: Toyota Avensis Previa RAV4 Τύπος: ACM2* ACR50 ACA2* ACA3*
Μήκος: 69CM Βάρος: 0.1kg
Υψηλό φως:

αισθητήρας οξυγόνου λάμδα

,

Αισθητήρας οξυγόνου αυτοκινήτων

89467-28010 αυτόματος αισθητήρας οξυγόνου/αισθητήρας εξάτμισης λάμδα υψηλής θερμοκρασίας

Ο αισθητήρας οξυγόνου βρίσκεται στις πολλαπλές υδρορροές εξάτμισης πριν από τον καταλυτικό μετατροπέα ή μεταξύ των πολλαπλών εξάτμισης και των καταλυτικών μετατροπέων.

Προδιαγραφές:

COem αριθ.: 89467-28010
Όνομα μερών: Αισθητήρας οξυγόνου
Πρότυπο αυτοκινήτων: Toyota Avensis Previa RAV4
Θέση: Μέτωπο
Δείγμα: Διαθέσιμος
Ποιότητα: Όπως την αρχική ποιότητα
Μέγεθος: Πρότυπα
Όρος: Νέος

Εφαρμόσιμα πρότυπα αυτοκινήτων:

Αγορά Σειρά ημερομηνίας Πρότυπο Πλαίσια/επιλογές Βρήκε στο διάγραμμα
Ιαπωνία 05/2001-11/2009 TOYOTA IPSUM ACM2* 84-01: ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΟΣ & ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
Ευρώπη, γενικά 05/2001-11/2009 ΠΊΣΩ ΌΨΗ ΤΗΣ TOYOTA AVENSIS, ΠΙΚ-ΝΊΚ ACM20, CLM20 84-01: ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΟΣ & ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
Γενικό 01/2006- TOYOTA PREVIA, TARAGO ACR50, GSR50 84-01: ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΟΣ & ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
Ευρώπη, γενικά 05/2000-10/2005 TOYOTA RAV4 ACA2*, CLA2*, ZCA2* 84-01: ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΟΣ & ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
Ευρώπη, γενικά 11/2005-11/2012 TOYOTA RAV4 ACA3*, ALA3*, GSA33, ZSA3* 84-01: ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΟΣ & ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
Βόρεια Αμερική 11/2005-11/2012 TOYOTA RAV4 ACA3*, ASA3*, GSA3* 84-01: ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΟΣ & ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ

Τι είναι ένας αισθητήρας οξυγόνου;

Ο αισθητήρας οξυγόνου, επίσης γνωστός ως αισθητήρας λάμδα, αναπτύχθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1960 από το Δρ Gunter Bauman για τη GmbH επιχείρηση του Robert Bosch. Αυτός ο αισθητήρας είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που χρησιμοποιείται για να μετρήσει το ανάλογο ποσό οξυγόνου σε ένα υγρό ή ένα αέριο. Ο αρχικός αισθητήρας οξυγόνου έγινε χρησιμοποιώντας το κεραμικούς ντυμένους zirconia και το λευκόχρυσο. Προκειμένου να κατασταθεί ο αισθητήρας Ο2 ικανότερος της μαζικής παραγωγής, οι επίπεδοι αισθητήρες οξυγόνου αναπτύχθηκαν. Αυτός ο εκσυγχρονισμένος αισθητήρας Ο2 αναπτύχθηκε από NTK το 1990 για τη χρήση στο Honda Civic και τη συμφωνία. Γίνοντα χρησιμοποιώντας τα στρώματα των υψηλής θερμοκρασίας κεραμικών το (HTCC) πράσινων ταινιών Cofired, το τρέχον ύφος του αισθητήρα γίνεται αποδοτικότερο από τους αρχικούς αισθητήρες ύφους.

Τι ένας αισθητήρας οξυγόνου κάνει στο αυτοκίνητο;

Όταν μια gasoline-powered μηχανή καίει τη βενζίνη υπάρχει οξυγόνο παρόν. Το οξυγόνο σε μια μηχανή είναι το αποτέλεσμα διάφορων παραγόντων συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας αέρα, του ύψους, της θερμοκρασίας μηχανών, του φορτίου στη μηχανή, και της βαρομετρικής πίεσης. Η ιδανική αναλογία για το οξυγόνο και τη βενζίνη είναι 14.7:1, το οποίο ποικίλλει ελαφρώς ανάλογα με τους διαφορετικούς τύπους αερίων. Στην περίπτωση που είναι εκεί τα λιγότερα παρόντα καύσιμα οξυγόνου θα παραμείνουν μετά από την καύση, η οποία αναφέρεται ως πλούσιο μίγμα. Αφ' ετέρου, εάν υπάρχει περισσότερο παρόν οξυγόνου αναφέρεται ως αδύνατο μίγμα. Και τα πλούσια και αδύνατα μίγματα είναι κακά για το αυτοκίνητό σας, καθώς επίσης και για το περιβάλλον. Ένα πλούσιο μίγμα οδηγεί στα καύσιμα που δεν καίγονται που δημιουργεί τη ρύπανση. Ένα αδύνατο μίγμα παράγει τους ρύπους άζωτο-οξειδίων, οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν στη μειωμένες απόδοση οχημάτων και τη ζημία μηχανών. Οι αισθητήρες οξυγόνου τοποθετούνται κοντά στα σημεία στο σύστημα εξάτμισης για να καθορίσουν έτσι εάν υπάρχουν πλούσια ή αδύνατα μίγματα στο αυτοκίνητό σας. Χαρακτηριστικά, ένας αισθητήρας Ο2 δημιουργεί μια τάση λόγω μιας χημικής αντίδρασης ως αποτέλεσμα μιας από-ισορροπημένης βενζίνης στην αναλογία οξυγόνου. Οι περισσότερες μηχανές αυτοκινήτων μπορούν να καθορίσουν ότι πόσα καύσιμα για να χρησιμοποιήσουν στη μηχανή βάσισαν στην τάση του αισθητήρα Ο2. Εάν ο αισθητήρας οξυγόνου σας αποτυγχάνει να λειτουργήσει κατάλληλα, ο διοικητικός υπολογιστής μηχανών σας δεν μπορεί να αποφασίσει τον αέρα για να τροφοδοτήσει την αναλογία. Επομένως, η μηχανή αναγκάζεται να υποθέσει πόση βενζίνη να χρησιμοποιήσει, με συνέπεια μια μολυσμένη μηχανή και ένα κακώς λειτουργούν όχημα.

Λειτουργία αισθητήρων οξυγόνου:

Ο αισθητήρας οξυγόνου λειτουργεί με την αποστολή των πληροφοριών στη μονάδα ελέγχου μηχανών του οχήματός σας το (ECU) για να βοηθήσει το αυτοκίνητό σας να τρέξει αποτελεσματικά καθώς επίσης και για να μειώσει τις εκπομπές.

Τι εάν δεν μπορεί να βρεί τον αισθητήρα οξυγόνου σας στον ιστοχώρο μας;

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον τύπο αισθητήρων οξυγόνου σας στον ιστοχώρο μας, θα μπορούσατε να μας στείλετε το δείγμα σας σε, μπορούμε να παραγάγουμε σύμφωνα με το δείγμα. Η ελάχιστη ποσότητα είναι 50 PC, και με τη λογική τιμή.

Περίπου εμείς:

Η επιχείρησή μας ειδικευμένη στα αυτόματα ανταλλακτικά πάνω από 15 έτη, παρέχει όλα τα είδη μερών αυτοκινήτου την πλούσια εμπειρία, αποδεδειγμένη τεχνική. Ειδικά για τα μέρη πλαισίων: υποστήριγμα μηχανών, βραχίονας ελέγχου, μαξιλάρια φρένων, δίσκος φρένων, παχυμετρικός διαβήτης φρένων, ρουλεμάν, ρουλεμάν πλημνών, ράφι οδήγησης, tir τέλος ράβδων, τέλος ραφιών, ένωση σφαιρών, και ηλεκτρικά μέρη: αισθητήρας, άνοιξη ρολογιών, διακόπτης παραθύρων, βούλωμα σπινθήρων, σπείρα ανάφλεξης, εγχυτήρας, αντλία καυσίμων, και μέρος των ανταλλακτικών της HONDA για τη συμφωνία, πολιτικό, Crv, τακτοποίηση, πόλη, οδύσσεια. Ελπίζουμε πραγματικά ότι μπορούμε να κάνουμε μια για πάντα σχέση και μια φιλία επιχειρησιακής συνεργασίας.

Μας ελάτε σε επαφή με:

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να έρθει σε επαφή με με μας. Θα ήμαστε πολύ ευτυχείς να σας βοηθήσουμε. Θα επιστρέψουμε σε σας μέσα σε 24 ώρες ή θα επιστρέψουμε σε σας αμέσως.

Στοιχεία επικοινωνίας
Miss. Jane

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615002030283

WhatsApp : +8613710433770