Να στείλετε μήνυμα

Λάμδα 3 μπροστινός 89467-0E070 αυτοκίνητος Toyota οξυγόνου καλωδίων Highlander αισθητήρων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ιαπωνία
Μάρκα: MHC AP
Αριθμό μοντέλου: 89467-0E070
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ουδέτερη συσκευασία ή ως απαίτηση
Χρόνος παράδοσης: 3- οι ημέρες εργασίας, εξαρτώνται κυρίως από την ποσότητα
Όροι πληρωμής: T/T Western Union Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 1000pcs ανά μήνα
μέρος αριθμού: 89467-0E070 Όνομα μερών: Αισθητήρας οξυγόνου
Πρότυπο αυτοκινήτων: Highlander της Toyota Τύπος: ASU40 GSU45
Μήκος: 37cm Βάρος: 0.1kg
Υψηλό φως:

αισθητήρας οξυγόνου Ο2

,

Αισθητήρας οξυγόνου αυτοκινήτων

Λάμδα 3 μπροστινός 89467-0E070 αυτοκίνητος Toyota οξυγόνου καλωδίων Highlander αισθητήρων

Προδιαγραφές:

COem αριθ.: 89467-0E060
Όνομα μερών: Αισθητήρας οξυγόνου
Πρότυπο αυτοκινήτων: Highlander της Toyota
Θέση: Μέτωπο
Έτος: 2009-2015
Ποιότητα: Όπως την αρχική ποιότητα
Μέγεθος: Πρότυπα
Όρος: Νέος

Εφαρμόσιμα πρότυπα αυτοκινήτων:

Αγορά Σειρά ημερομηνίας Πρότυπο Πλαίσια/επιλογές Βρήκε στο διάγραμμα
Γενικό 05/2009-02/2015 HIGHLANDER ΤΗΣ TOYOTA ASU40, GSU45 84-01: ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΟΣ & ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
Πρότυπες ημερομηνίες: Ταιριάζοντας με πρότυπα: Πρότυπες επιλογές: Συνδέσεις με τα διαγράμματα:
05/2009-04/2012 Asu40l-BRTGKC LIMD, CHI, LHD, 1ARFE, 6FC 84-0184-01
05/2012-02/2015 Asu40l-BRTNKC Δ, CHI, LHD, 3ARFE, 6FC 84-0184-01
05/2012-02/2015 Asu40l-BRTSKC SPO, CHI, LHD, 3ARFE, 6FC 84-0184-01

Τι είναι ένας αισθητήρας οξυγόνου;

Λειτουργώντας όπως ένα όργανο ελέγχου, ο αισθητήρας οξυγόνου σας λειτουργεί όπως αυτό: η άκρη αισθητήρων Ο2 βρίσκεται μέσα του σωλήνα εξάτμισής σας, ο αισθητήρας οξυγόνου ανιχνεύει το ποσοστό του οξυγόνου στην εξάτμιση.

Εάν το μίγμα είναι πάρα πολύ πλούσιο (ελάχιστα οξυγόνο) ή πάρα πολύ αδύνατο (πάρα πολύ οξυγόνο) από ο αισθητήρας οξυγόνου στέλνει ένα σήμα στο ECU λέγοντας το ρυθμίζει το ποσό καυσίμων που εισάγουν τη μηχανή σας αναλόγως.

Πάρα πολύ οξυγόνο στα αέρια εξάτμισης δείχνει ένα αδύνατο μίγμα. Ένα αδύνατο μίγμα τείνει να παραγάγει περισσότερο NOX ρύπων οξειδίων αζώτου, και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει τη φτωχή επίδοση συμπεριλαμβανομένης της διάλειψης και ακόμη και τη ζημία μηχανών με το τρέξιμο μηχανών πάρα πολύ καυτό.

Ελάχιστα το οξυγόνο δείχνει ένα πλούσιο μίγμα, το οποίο σπαταλά τα καύσιμα και μειώνει την οικονομία, και τις άκαυτες εκπομπές αποτελεσμάτων καυσίμων υπερβολικές.

Έτσι, ένας κατάλληλα λειτουργώντας αισθητήρας οξυγόνου είναι μια ανάγκη για οποιοδήποτε όχημα. Η παραμέληση να αντικατασταθεί ένας κακός αισθητήρας οξυγόνου θα οδηγήσει συνήθως στη ζημία στον καταλυτικό μετατροπέα σας.

Ο αισθητήρας οξυγόνου εγκαθιστά τη θέση:

Ο αισθητήρας οξυγόνου βρίσκεται στις πολλαπλές υδρορροές εξάτμισης πριν από τον καταλυτικό μετατροπέα ή μεταξύ των πολλαπλών εξάτμισης και των καταλυτικών μετατροπέων.

Τι ένας αισθητήρας οξυγόνου κάνει στο αυτοκίνητο;

Όταν μια gasoline-powered μηχανή καίει τη βενζίνη υπάρχει οξυγόνο παρόν. Το οξυγόνο σε μια μηχανή είναι το αποτέλεσμα διάφορων παραγόντων συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας αέρα, του ύψους, της θερμοκρασίας μηχανών, του φορτίου στη μηχανή, και της βαρομετρικής πίεσης. Η ιδανική αναλογία για το οξυγόνο και τη βενζίνη είναι 14.7:1, το οποίο ποικίλλει ελαφρώς ανάλογα με τους διαφορετικούς τύπους αερίων. Στην περίπτωση που είναι εκεί τα λιγότερα παρόντα καύσιμα οξυγόνου θα παραμείνουν μετά από την καύση, η οποία αναφέρεται ως πλούσιο μίγμα. Αφ' ετέρου, εάν υπάρχει περισσότερο παρόν οξυγόνου αναφέρεται ως αδύνατο μίγμα. Και τα πλούσια και αδύνατα μίγματα είναι κακά για το αυτοκίνητό σας, καθώς επίσης και για το περιβάλλον. Ένα πλούσιο μίγμα οδηγεί στα καύσιμα που δεν καίγονται που δημιουργεί τη ρύπανση. Ένα αδύνατο μίγμα παράγει τους ρύπους άζωτο-οξειδίων, οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν στη μειωμένες απόδοση οχημάτων και τη ζημία μηχανών. Οι αισθητήρες οξυγόνου τοποθετούνται κοντά στα σημεία στο σύστημα εξάτμισης για να καθορίσουν έτσι εάν υπάρχουν πλούσια ή αδύνατα μίγματα στο αυτοκίνητό σας. Χαρακτηριστικά, ένας αισθητήρας Ο2 δημιουργεί μια τάση λόγω μιας χημικής αντίδρασης ως αποτέλεσμα μιας από-ισορροπημένης βενζίνης στην αναλογία οξυγόνου. Οι περισσότερες μηχανές αυτοκινήτων μπορούν να καθορίσουν ότι πόσα καύσιμα για να χρησιμοποιήσουν στη μηχανή βάσισαν στην τάση του αισθητήρα Ο2. Εάν ο αισθητήρας οξυγόνου σας αποτυγχάνει να λειτουργήσει κατάλληλα, ο διοικητικός υπολογιστής μηχανών σας δεν μπορεί να αποφασίσει τον αέρα για να τροφοδοτήσει την αναλογία. Επομένως, η μηχανή αναγκάζεται να υποθέσει πόση βενζίνη να χρησιμοποιήσει, με συνέπεια μια μολυσμένη μηχανή και ένα κακώς λειτουργούν όχημα.

Τι εάν δεν μπορεί να βρεί τον αισθητήρα οξυγόνου σας στον ιστοχώρο μας;

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον τύπο αισθητήρων οξυγόνου σας στον ιστοχώρο μας, θα μπορούσατε να μας στείλετε το δείγμα σας σε, μπορούμε να παραγάγουμε σύμφωνα με το δείγμα. Η ελάχιστη ποσότητα είναι 50 PC, και με τη λογική τιμή.

Πλεονεκτήματα αισθητήρων οξυγόνου AP MHC:

1. Ο αισθητήρας οξυγόνου μας είναι από την Ιαπωνία, όπως την αρχική ποιότητα.

2. Καλύτερη υπηρεσία

3. Ανταγωνιστική τιμή

4. Μικρή διαταγή αποδεκτή

5. Δείγμα αποδεκτό

Περίπου εμείς:

Η επιχείρησή μας ειδικευμένη στα αυτόματα ανταλλακτικά πάνω από 15 έτη, παρέχει όλα τα είδη μερών αυτοκινήτου την πλούσια εμπειρία, αποδεδειγμένη τεχνική. Ειδικά για τα μέρη πλαισίων: υποστήριγμα μηχανών, βραχίονας ελέγχου, μαξιλάρια φρένων, δίσκος φρένων, παχυμετρικός διαβήτης φρένων, ρουλεμάν, ρουλεμάν πλημνών, ράφι οδήγησης, tir τέλος ράβδων, τέλος ραφιών, ένωση σφαιρών, και ηλεκτρικά μέρη: αισθητήρας, άνοιξη ρολογιών, διακόπτης παραθύρων, βούλωμα σπινθήρων, σπείρα ανάφλεξης, εγχυτήρας, αντλία καυσίμων, και μέρος των ανταλλακτικών της HONDA για τη συμφωνία, πολιτικό, Crv, τακτοποίηση, πόλη, οδύσσεια. Ελπίζουμε πραγματικά ότι μπορούμε να κάνουμε μια για πάντα σχέση και μια φιλία επιχειρησιακής συνεργασίας.

FAQ:

1: Ποια προϊόντα η επιχείρησή σας παράγει;

Σχετικά με: Είμαστε κατασκευή για τα μέρη των αυτόματων ηλεκτρικών μερών όπως ο αισθητήρας οξυγόνου, αισθητήρας πίεσης πετρελαίου, TPMS, ανάφλεξη σπειρών, εγχυτήρας καυσίμων και ούτω καθεξής


2. Ποιοι είναι οι όροι ναυτιλίας σας;
Σχετικά με: Τα αγαθά θα είναι σκάφος από σαφή (DHL TNT UPS ARAMEX EMS…), αεροπορικώς, θαλασσίως, ή ως απαίτηση του πελάτη


3. Πότε στέλνετε τα στοιχεία;
Σχετικά με: Κανονικά, εάν έχει αρκετό απόθεμα, θα μπορούσε να στείλει σε 1-2 ημέρες. Διαφορετικά εξαρτηθείτε από την ποσότητά σας.

Μας ελάτε σε επαφή με:

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να έρθει σε επαφή με με μας. Θα ήμαστε πολύ ευτυχείς να σας βοηθήσουμε. Θα επιστρέψουμε σε σας μέσα σε 24 ώρες ή θα επιστρέψουμε σε σας αμέσως.

Στοιχεία επικοινωνίας
Miss. Jane

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615002030283

WhatsApp : +8613710433770