Να στείλετε μήνυμα

Οπίσθια μονάδα ελέγχου μηχανών αντικατάστασης 89465-42090 αισθητήρων οξυγόνου μερών αυτοκινήτων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ιαπωνία
Μάρκα: MHC AP
Αριθμό μοντέλου: 89465-42090
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ουδέτερη συσκευασία ή ως απαίτηση
Χρόνος παράδοσης: 3 ημέρες εργασίας μετά από να λάβει την πληρωμή
Όροι πληρωμής: T/T Western Union Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 1000pcs ανά μήνα
Καθαρίστε τον αριθμό: 89465-42090 Όνομα μερών: Αισθητήρας οξυγόνου
Πρότυπο αυτοκινήτων: TOYOTA RAV4 Τύπος: ACA2* CLA2* ZCA2*
Μήκος: 80CM Βάρος: 0.12KG
Υψηλό φως:

αισθητήρας οξυγόνου λάμδα

,

Αισθητήρας οξυγόνου αυτοκινήτων

Οπίσθια μονάδα ελέγχου μηχανών αντικατάστασης 89465-42090 αισθητήρων οξυγόνου μερών αυτοκινήτων

Προδιαγραφές:

COem αριθ.: 89465-42090
Όνομα μερών: Αισθητήρας οξυγόνου
Πρότυπο αυτοκινήτων: Toyota RAV4
Θέση: Οπίσθιο τμήμα
Έτος:

2001-2005

Ποιότητα: Όπως την αρχική ποιότητα
Contidion: Νέος
Μέγεθος: Πρότυπα cOem

Εφαρμόσιμα πρότυπα αυτοκινήτων:

Αγορά Σειρά ημερομηνίας Πρότυπο Πλαίσια/επιλογές Βρήκε στο διάγραμμα
Ευρώπη, γενικά 05/2000-10/2005 TOYOTA RAV4 ACA2*, CLA2*, ZCA2* 84-01: ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΟΣ & ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
Βόρεια Αμερική 08/2000-10/2005 TOYOTA RAV4 ACA2* 84-01: ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΟΣ & ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ

Τι είναι ένας αισθητήρας οξυγόνου;

Λειτουργώντας όπως ένα όργανο ελέγχου, ο αισθητήρας οξυγόνου σας λειτουργεί όπως αυτό: η άκρη αισθητήρων Ο2 βρίσκεται μέσα του σωλήνα εξάτμισής σας, ο αισθητήρας οξυγόνου ανιχνεύει το ποσοστό του οξυγόνου στην εξάτμιση.

Εάν το μίγμα είναι πάρα πολύ πλούσιο (ελάχιστα οξυγόνο) ή πάρα πολύ αδύνατο (πάρα πολύ οξυγόνο) από ο αισθητήρας οξυγόνου στέλνει ένα σήμα στο ECU λέγοντας το ρυθμίζει το ποσό καυσίμων που εισάγουν τη μηχανή σας αναλόγως.

Πάρα πολύ οξυγόνο στα αέρια εξάτμισης δείχνει ένα αδύνατο μίγμα. Ένα αδύνατο μίγμα τείνει να παραγάγει περισσότερο NOX ρύπων οξειδίων αζώτου, και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει τη φτωχή επίδοση συμπεριλαμβανομένης της διάλειψης και ακόμη και τη ζημία μηχανών με το τρέξιμο μηχανών πάρα πολύ καυτό.

Ελάχιστα το οξυγόνο δείχνει ένα πλούσιο μίγμα, το οποίο σπαταλά τα καύσιμα και μειώνει την οικονομία, και τις άκαυτες εκπομπές αποτελεσμάτων καυσίμων υπερβολικές.

Έτσι, ένας κατάλληλα λειτουργώντας αισθητήρας οξυγόνου είναι μια ανάγκη για οποιοδήποτε όχημα. Η παραμέληση να αντικατασταθεί ένας κακός αισθητήρας οξυγόνου θα οδηγήσει συνήθως στη ζημία στον καταλυτικό μετατροπέα σας.

Λειτουργία:

Ο αισθητήρας οξυγόνου λειτουργεί με την αποστολή των πληροφοριών στη μονάδα ελέγχου μηχανών του οχήματός σας το (ECU) για να βοηθήσει το αυτοκίνητό σας να τρέξει αποτελεσματικά καθώς επίσης και για να μειώσει τις εκπομπές.

Η εργασία αισθητήρων οξυγόνου ως αποτέλεσμα των ποικίλων ποσών οξυγόνου στην εξάτμιση οχημάτων στιχουργεί το ποσό οξυγόνου στην ατμόσφαιρα. Ένας αισθητήρας οξυγόνου παράγει ένα σήμα τάσης, ή αλλάζει την αντίστασή του, ανάλογη προς το ποσό οξυγόνου στο αέριο εξάτμισης και στέλνει αυτό το σήμα στον εν πλω υπολογιστή ή το ECU (μονάδα ελέγχου μηχανών), οι οποίοι ρυθμίζουν με τη σειρά το μίγμα καυσίμων αέρα στο επιθυμητό βέλτιστο επίπεδο.

Τι εάν δεν μπορεί να βρεί τον αισθητήρα οξυγόνου σας στον ιστοχώρο μας;

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον τύπο αισθητήρων οξυγόνου σας στον ιστοχώρο μας, θα μπορούσατε να μας στείλετε το δείγμα σας σε, μπορούμε να παραγάγουμε σύμφωνα με το δείγμα. Η ελάχιστη ποσότητα είναι 50 PC, και με τη λογική τιμή.

Περίπου εμείς:

Η επιχείρησή μας ειδικευμένη στα αυτόματα ανταλλακτικά πάνω από 15 έτη, παρέχει όλα τα είδη μερών αυτοκινήτου την πλούσια εμπειρία, αποδεδειγμένη τεχνική. Ειδικά για τα μέρη πλαισίων: υποστήριγμα μηχανών, βραχίονας ελέγχου, μαξιλάρια φρένων, δίσκος φρένων, παχυμετρικός διαβήτης φρένων, ρουλεμάν, ρουλεμάν πλημνών, ράφι οδήγησης, tir τέλος ράβδων, τέλος ραφιών, ένωση σφαιρών, και ηλεκτρικά μέρη: αισθητήρας, άνοιξη ρολογιών, διακόπτης παραθύρων, βούλωμα σπινθήρων, σπείρα ανάφλεξης, εγχυτήρας, αντλία καυσίμων, και μέρος των ανταλλακτικών της HONDA για τη συμφωνία, πολιτικό, Crv, τακτοποίηση, πόλη, οδύσσεια. Ελπίζουμε πραγματικά ότι μπορούμε να κάνουμε μια για πάντα σχέση και μια φιλία επιχειρησιακής συνεργασίας.

Πλεονεκτήματα αισθητήρων οξυγόνου AP MHC:

1. Ο αισθητήρας οξυγόνου μας είναι από την Ιαπωνία, όπως την αρχική ποιότητα.

2. Μικρή διαταγή αποδεκτή

3. Ανταγωνιστική τιμή

4. Δείγμα αποδεκτό

Μας ελάτε σε επαφή με:

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να έρθει σε επαφή με με μας. Θα ήμαστε πολύ ευτυχείς να σας βοηθήσουμε. Θα επιστρέψουμε σε σας μέσα σε 24 ώρες ή θα επιστρέψουμε σε σας αμέσως.

Στοιχεία επικοινωνίας
Miss. Jane

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615002030283

WhatsApp : +8613710433770